Salutare tuturor!

Sunt Ioan Popovici și vreau să vă povestesc puțin despre mine și despre muzica mea.

M-am născut și am crescut în frumoasa Timișoara și muzica a fost mereu o parte importantă a vieții mele. De-a lungul anilor, am fost implicat în diverse proiecte muzicale, începând cu trupe locale precum Effect și Flare și ajungând la Flarehead, unde am avut ocazia să experimentez și să îmi dezvolt stilul muzical.

În prezent, îmi concentrez energia într-o nouă trupă în care punem accent pe vibe-ul, energia și inspirația personală. Stilul nostru muzical este o combinație între pop-rock/ska cu influențe internaționale și rock alternativ cu tentă locală.

Cu ajutorul ultimelor noastre single-uri, "Voyager", "Element Star" și "Dragon", încercăm să transmitem auditoriului nostru această combinație de influențe muzicale. Prin versurile pieselor mele, încerc să transmit un mesaj pozitiv și să aduc o energie nouă în peisajul muzical autohton.

Am avut bucuria să avem parte de o promovare intensă în mediul radio și în presa de specialitate pentru piesa noastră "Element Star", iar experiența de a fi invitați în emisiuni precum Avanpost Radio Guerrilla cu Bogdan Șerban a fost una memorabilă.

În ceea ce privește concertele, am avut onoarea să împărtășesc scena cu nume importante din scena alternativă românească și să particip la festivaluri de prestigiu precum Plai Festival și Timișoara 2023 Festival.

Pentru mine, muzica este mai mult decât o simplă pasiune, este o formă de exprimare și o modalitate de a împărtăși bucuria și energia mea cu publicul. Sper că prin muzica mea pot aduce un strop de entuziasm și pozitivitate în viețile celor care o ascultă.

Dacă doriți să aflați mai multe despre mine și despre muzica mea, vă invit să ne urmăriți pe rețelele de socializare:

Facebook: [https://www.facebook.com/IoanPopoviciBand](https://www.facebook.com/IoanPopoviciBand)

Instagram: [https://www.instagram.com/ioanpopovici_/](https://www.instagram.com/ioanpopovici_/)

YouTube: [https://www.youtube.com/@ioanpopovici_music5006](https://www.youtube.com/@ioanpopovici_music5006)

Vă mulțumesc pentru susținere și sper să ne întâlnim în curând la un concert!

Pt booking/rezervari sunati la 0723 330 848

Cu drag,
Ioan Popovici

Press kit

Puteti descrca press kit-ul din butonul de mai jos