Lansarea Piesei Dragon

Lansarea Piesei Dragon

Melodie fabricată în Timișoara care face trimitere la celebra navă a lui Elon Musk: Ioan Popovici a lansat piesa „Dragon”



Noul single lansat de compozitorul și instrumentistul timișorean Ioan Popovici poartă numele de „Dragon” și, conform descrierii sale, „propune o călătorie sonică cu accente de o jovialitate compozițională care te absoarbe și îți pune zâmbetul în mișcare într-un dans care poate deveni contagios“. Artistul a făcut parte din mai multe proiecte locale de rock alternativ ca: Effect, Flare și Flarehead. La începutul acestui an, Ioan a pus bazele unei noi trupe în care elementele principale îl reprezintă vibe-ul pozitiv, energia debordantă și inspirația personală. Plecând de la experiențele personale, mesajul piesei „Dragon” încearcă să depășească granițele individului, să străpungă straturile atmosferice îmbâcsite ale ego-ului și să creeze o stare de bine la nivel universal. Desigur, de aici vine și numele piesei care face trimitere la celebra navă a lui Elon Musk proiectată pentru a duce oamenii in spațiu.

Ca și în cazul celor două single-uri anterioare, „Voyager” și „Element Star”, „Dragon” propune o combinație de rock alternative, cu doze semnificative de pop-rock, ska și indie. Un sound aerisit cu o direcție cât se poate clară, care își propune să ajungă la cât mai mulți ascultători. „Acum fac muzică pentru mine, pentru sensul vieții… și e mișto așa… În trecut am căutat succesul inclusiv prin piese mai pop cu texte catchy, piese mai comerciale, care nu au fost expuse publicului. Am scos și sunetul de power, de distors. Acum nu mai vreau asta, vreau solo-uri și… tot ce-mi place. O să fiu foarte fericit la 60 de ani spunând… că am încercat ceva și n-a reușit. Dar și foarte trist dacă nu am încercat. Așa e în viață… mai dai fail, mai greșești. Am lipsit câțiva ani de pe scenă dar acum sunt hotărât să fac lucruri frumoase, am vreo 20 – 30 de idei care așteaptă să fie coapte. Țin să-i mulțumesc în mod special lui Bogdan Cotîrță și celor de la Muzicon pentru sprijinul pe care mi-l acordă“, a spus Ioan Popovici.



Înapoi la blog