Lansare EP - Ioan Popovci

Lansare EP - Ioan Popovci

Acest EP este primul material discografic în format fizic semnat Ioan Popovici și este, practic, o ediție limitată deluxe destinată colecționarilor și iubitorilor de sonorități rock’n’roll ce doresc să susțină activitatea noastră artistică.

  1. Voyager
  2. Element Star
  3. Dragon

Piesele au fost deja lansate sub formă de single-uri și se bucură de videoclipuri fiecare ce pot fi vizionate online pe pagina noastră de Youtube.

“Voyager” este primul single lansat în această formulă și exprimă dorința de a călători în dimensiuni spirituale și creative noi, într-un univers în care voința și gândul bun țin locul grijilor și problemelor de zi cu zi. O explorare muzicală ce-și propune să dea un impuls pozitiv acelei persoane aflată la anaghie sau ăntr-o situație delicată din viața sa.

“Element Star”, vine practic să întărească calea artistică începută cu “Voyager”, iar prin abordarea aceasta călduroasă a unui gen muzical care, de cele mai multe ori, este mult prea încordat, piesa reuseste sa se deschide publicului precum o îmbrățișare prietenească, ca și cum notele în sine ar fi în culmea fericirii.

“Dragon” nu iese din acest tipar care pare că a devenit deja un stil inconfundabil pentru Ioan Popovici, și propune o călătorie sonică cu accente de o jovialitate compozițională care te absoarbe și îți pune zâmbetul în mișcare într-un dans care poate deveni contagios.

Plecând de la experiențele personale, mesajul piesei “Dragon” încearcă să depășească granițele individului, să străpungă straturile atmosferice îmbâcsite ale ego-ului și să creeze o stare de bine la nivel universal.

Vorbim, așadar, de o abordare cel puțin îndrăneață în peisajul rock-ului alternativ de la noi, practic o schimbare de percepție asupra publicului, gusturilor și simțirilor acestuia. Astfel, Ioan Popovici este zâmbetul de pe fața scenei rock românești, una care rămâne încă foarte încruntată, deși vremurile și lumea se mai schimbă și în bine.

Muzică și versuri: Ioan Popovici

Tobe: Alin Costache

Chitară bas: Dan Oros

Mixaj și masterizare: Lukinich Attila

Înapoi la blog